TESTI ÉS LELKI EGÉSZSÉG NAPJA

Konferenciafelhívás

A Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának Neveléstudományi Intézete az Ép Lélek Egyesület közreműködésével tudományos konferenciát szervez

„Testi és Lelki Egészség Napja” címen. Időpont: 2021. április 28.

A konferencia célja, hogy a mentálhigiénét és a testi egészséget érintő tudományterületein létrejött legújabb hazai és nemzetközi eredményeket a szakértő közönség számára hozzáférhetővé tegye, és teret adjon a szakmában dolgozó szakemberek és kutatók kapcsolatteremtéséhez. A rendezvény további célja, hogy fiatal kutatók, PHD-hallgatók számára elősegítse az előadói gyakorlat megszerzését.

Tisztelettel meghívjuk a felsőoktatási intézmények munkatársait, a téma iránt érdeklődő valamennyi kollégát, szakértőt és hallgatót.

A konferencia részletei a csatolt fájlban találhatók.

A konferencia online formában valósul meg.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezést dr. Farkas Péter Farkas.Peter@mftk.uni-pannon.hu címére várjuk (név, munkahely, foglalkozás, e-mail cím feltüntetésével) 2021. április 20-ig. A konferencia online elérhetőségéről a jelentkezők értesítést kapnak a programot megelőző napokban.

CsatolmányDátum
PDF icon konferencia_felhivas_2021_04_28.pdf2021.04.14.