Panoráma Veszprém óvárosára a VHF kollégiumának ablakából - történelmi helyszínek között, időtálló tudást, magas színvonalú képzést nyújtunk!
Panoráma Veszprém óvárosára a VHF kollégiumának ablakából - történelmi helyszínek között, időtálló tudást, magas színvonalú képzést nyújtunk!
Éttermünkben maximum 100 fő számára tudunk színvonalas étkeztetési szolgáltatásokat nyújtani.
Éttermünkben maximum 100 fő számára tudunk színvonalas étkeztetési szolgáltatásokat nyújtani.
Szociotáborok, kirándulások, közösségi programok. Szociális munkás képzésünk keretében egy lelkes csapat tagjaként megismerheted korunk kihívásait, jobbá, szebbé, élhetőbbé teheted jövőnket!
Szociotáborok, kirándulások, közösségi programok. Szociális munkás képzésünk keretében egy lelkes csapat tagjaként megismerheted korunk kihívásait, jobbá, szebbé, élhetőbbé teheted jövőnket!

Fontos információk a rendkívüli nyelvvizsgamentesség szerinti oklevélkiadással és adategyeztetéssel kapcsolatban a már záróvizsgázott hallgatóknak

A veszélyhelyzet során teendő egyes, a felsőoktatási intézményeket és a hallgatókat érintő intézkedésekről szóló 101/2020. (IV. 10.) Korm. rendelet 6. §-a az alábbiakat mondja ki: „Aki 2020. augusztus 31-ig sikeres záróvizsgát tett, mentesül az oklevél kiadásának előfeltételéül előírt nyelvvizsga letételének kötelezettsége alól.

A mentesség vonatkozik a régi főiskolai és egyetemi képzésekben, a felsőoktatási szakképzésben, az alap- és mesterképzésben, valamint az osztatlan képzésben végzettekre egyaránt. A mentesség akkor is érvényes, ha az adott képzésben több nyelvvizsga megléte, vagy felsőfokú, illetve szakmai nyelvvizsga megszerzése elvárt. 

Mivel az oklevél közokiratnak minősül, csak aktuális és közhiteles adatokkal állítható ki, amihez adategyeztetésre van szükség.

Ezért kérjük, hogy 2020. augusztus 31-ig az alábbi linken található adatgyűjtés engedélyezésére vonatkozó nyilatkozat elfogadásával, majd az adatlap kitöltésével adják meg jelenleg érvényes személyes adataikat. Ezen adatlap kitöltése és intézményünknek történő elküldése egyben az oklevél kiadására irányuló kérelem is.

Fontos, hogy azon hallgatónak, aki több képzésen tett sikeres záróvizsgát, minden képzésére vonatkozóan külön kérdőívet szükséges kitölteni, továbbítani részünkre.

ADATLAP ADATEGYEZTETÉSHEZ

Kérjük, hogy adategyeztetésre, kérvényezésre kizárólag ezt az adatlapot használják!
Ezzel tudnak tényleges segítséget adni nekünk az adatok aktualizálásához. 

 

Adataikat tehát ne küldjék el e-mailben (is), mivel így olyan nagyszámú megkeresést kapunk, amelynek feldolgozása, megválaszolása az oklevelek kiállításának folyamatát csak lassítja. Azokat, akiknek az adatlapon megadott adataival kapcsolatban további kérdéseink merülnének fel, elektronikus levélben fogjuk keresni.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oklevelek kiállítása a jelenlegi jogrendben és veszélyhelyzetben előreláthatólag hosszabb időt fog igénybe venni, mivel nem áll rendelkezésünkre elegendő formanyomtatvány azok előállításához. A szükséges nyomtatványok megrendelése megtörtént, várjuk a visszaigazolást a kiszállítás pontos időpontjáról.

Fentiekre tekintettel kérjük, hogy a sürgető e-maileket legyenek kedvesek mellőzni! 

Az oklevelek átvételének módjáról - a veszélyhelyzetre és a fentebb leírtakra is figyelemmel - később adunk tájékoztatást a honlapunkon.

 

Pályázat nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére 2020/21-es tanévre

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola pályázatot hirdet a 2020/21-es tanévre a nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére.

A részletes pályázati kiírás és a pályázati űrlap a csatolmányban olvasható.

CsatolmányDátum
PDF icon részletes pályázati kiírás2020.06.25.
Fájl pályázati űrlap2020.06.25.

Továbbképzések a Hittudományi Főiskolán

 

Könyvtár újranyitása

 

Álláshirdetés

Az Ajkai Család- és Gyermekjóléti Központ Család- és Gyermekjóléti SzolgáIat családsegítő munkakör betöltésére pályázatot hirdet.

A részletes pályázati kiírás a csatolmányban található.

CsatolmányDátum
PDF icon álláshirdetés pályázati kiírás2020.06.03.

Felvételi hirdetmény

 

Iskolai szociális munka továbbképzés

 

Gerontológiai továbbképzés

 

Étkezési rendelkezés

Jelenleg kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel, kérjük  étkezőinket az alábbi szabályok betartására.

 2020.05.18.hétfőtől éttermünkben újra van lehetőség a helyben fogyasztásra, a megengedett 1,5 m távolságtartás betartásával. A védőtávolság betartását asztaltársaságonként kell érteni.

Ebéd befizetésére minden héten csütörtökön van lehetőség 7-13 óráig.

Visszavonásig érvényes.

Rektori körlevél

A távoktatás fenntartásáról, a vizsgaidőszak és a záróvizsga-időszak meghosszabbításáról szóló rektori körlevél a csatolmányban olvasható.

 

CsatolmányDátum
PDF icon rektori körlevél - 2020.05.06.2020.05.06.

Oldalak

Subscribe to Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola RSS