Felhvás ITDK konferencián való részvételre 2016.

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola a VHF Rektorának fővédnökségével 2016. október 18-ra meghirdeti a 2016. évi Intézményi Tudományos Diákköri Konferenciát.

A 2016-2017. őszi félévében a TDK dolgozatok beadási határideje 2016. október 4. (kedd). Kérjük, az érintett diákokat, hogy jelentkezési szándékukat a szocm@vhf.hu email címen jelezzék!

Az ITDK-t az Országos Tudományos Diákköri Konferencia rendszerének mintájára társadalomtudományi szekcióban kívánjuk megrendezni. A konferencián a Főiskola - a pályamunka témaköréhez kapcsolódó nappali és levelező, képzésformában résztvevő - hallgatói vehetnek részt.

A pályázók szíves figyelmébe ajánljuk a XXXIII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia általános és szekciós felhívásait:

A nevezés feltétele olyan diáktudományos tevékenységet bizonyító pályamunka (dolgozat és kutatómunkával fejlesztett, nem nyomtatott formátumú pályamű, valamint az ezeket bemutató előadás), amely a graduális képzési idő alatt önképzési céllal készült. A konferencián formailag megfelelő, a VHF által elfogadott nevezések alapján vehetnek részt a pályázók.

A konferenciára való jelentkezés a bemutatásra szánt pályamunka (dolgozat) egy oldal terjedelmű összefoglalójának benyújtásával a honlapról letölthető jelentkezési lapon történik.

A kiírás részletes szövege és a jelentkezési lap a csatolmányok közül letölthető.

VHF Szociális Munka Tanszék

 

CsatolmányDátum
PDF icon ITDK felhívás2016.06.30.
Fájl ITDK jelentkezési adatlap2016.06.30.