A Tanulmányi Osztály hirdetései

A VHF tanulmányi osztályának hirdetései, felhívásai.

Német nyelvi képzés információi

Kedves Hallgatók! Néhány információ a német nyelvórákkal kapcsolatban: Először is szeretettel üdvözlök minden régi és új nyelvtanulót.

A jelentkezéseket a következő e-mail címen várom: oktford@chello.hu

Az évnyitó utáni csütörtökön, szeptember 12-én 14:00 órakor szeretnék egy rövid összejövetelt tartani, ahol megbeszélnénk az órarenddel kapcsolatos lehetőségeket, igényeket, problémákat. (A porta előtt szoktunk találkozni, aztán keresünk egy üres termet). A levelezős csoportok hallgatói a beosztott órarend szerint fognak tanulni, ők elég, ha levélben jelzik, milyen szinten tartanak, természetesen, ha valaki a közelben lakik, és van kedve, ideje bejárni a nappalis órákra, akkor szívesen látjuk.

A jelentkezők száma és tudásszintje függvényében osztom be az órákat, A2 csoportot és nyelvvizsga előkészítőt mindenképpen tervezek, minden egyéb extra igényt (kezdő, nyelvvizsgás szakmai nyelv, stb.) akár egyéni konzultáció keretében is meg tudunk oldani. Minden további kérdésre szívesen válaszolok e-mailben vagy telefonon: +3620/265 9399

Üdvözlettel: Mészáros Ágota

 

Jelentkezés angol órákra

Azok a hallgatók, akik a 2019/ 20-as tanévben szeretnék felvenni az angolt mint idegen nyelvet, kérem jelezzék felém szándékukat emailben az alábbi információk pontos megadásával: név, szak, tagozat, évfolyam, nyelvi szint, előtanulmányok.

  • szeptember 11-én, szerdán, 14:15-15:00 óráig vagy
  • szeptember 12-én, csütörtökön 14:00-15:00 óráig, a 13-as irodába várom személyesen

Részletes információk a csatolt anyagban.

Horváth Andrea, angoltanár

Pótfelvételi hirdetmény

 

Pótfelvételi hirdetmény

 

Nemzetközi Felsőoktatási Ösztöndíj

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola a felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvényben (a továbbiakban: Nftv.) valanlint a felsőoktatásban részt vevő hallgatók juttatásairól és az általuk fizetendő egyes térítésekről szóló 51/2007. (III.26.) Korm. rendeletben foglaltak szerint 2019/2020. tanévre pályázatot hirdet nemzeti felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére.

A pályázati kiírás teljes szövege és a pályázati űrlap csatolmányból letölthetők.

CsatolmányDátum
PDF icon pályázati kiírás2019.05.30.
Office spreadsheet icon pályázati űrlap2019.05.30.

Álláshirdetés

Egyesületünk két fő szociális szakembert (szociálpedagógus/szociális munkás) keres klubhelyiség működtetésére 2 évre az EFOP-1.8.7-16-2017-00001 számú "Szertelenül, határok nélkül" című pályázat keretében.

Munkaidő: hétfőtől csütörtökig 10-18, pénteken 9-17 óráig tart Veszprémben.

Elvárások: kreativitás, talpraesettség, határozottság, kiváló kommunikációs és szervezőkészség, kifejezőkészség, jó problémamegoldó készség, önállóság, nyitottság

Főbb feladatok: programszervezés, kapcsolattartás szervezetekkel, intézményekkel, segítő beszélgetések folytatása, prevenciós és egyéb kreatív foglalkozások tartása diákoknak, fiataloknak, személyes és telefonos tanácsadás

A motivációs leveleket és az önéletrajzokat a drogambulancia@invitel.hu e-mail címre várjuk 2019. május 24. napjáig.

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Oldalak

Subscribe to RSS - TO