A Tanulmányi Osztály hirdetései

A VHF tanulmányi osztályának hirdetései, felhívásai.

Zárva tartás

Tájékoztatom Önöket, hogy a Rektori Hivatal 2017. augusztus 14-21. között zárva tart.

Nyitás: 2017. augusztus 22-én, kedden, 09:40 órakor.

Üdvözlettel:

Széplábi Ramóna
rektori ügyintéző

Pótfelvételi hirdetmény szociális munka (Ba) szakra

"A felvételt nem nyert jelentkezők a pótfelvételi eljárás során jelentkezhetnek újra. A pótfelvételi meghirdetések várhatóan már a hét második felében megjelennek a Felvi.hu oldalon. Jelentkezni továbbra is a www.felvi.hu oldalról elérhető E-felvételi szolgáltatás keretében (előzetes regisztrációt követően júl.28-aug.7. között) lehet. A jelentkezési űrlapok kitöltésével lehetőleg egyidőben 2017. augusztus 7-én éjfélig hitelesíteni is kell. Ezt ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni) lehet megtenni. Figyelem! Aki nem küldi be a hitelesítő adatlapot (postán vagy ügyfélkapun keresztül), az nem vehető fel!"

Csak azok jelentkezhetnek, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy nem is jelentkeztek, illetve a felvételi során csupán egyetlen képzést lehet megjelölni.

A meghirdetett képzések kizárólag önköltséges formában indulnak. (ez a Szociális munka(ba) szakon 150.000Ft/félév nappali és levelező tagozaton ANK-ALK)

A jelentkezési határidő: 2017. augusztus 7.

A felvételi kiírás részletes szövege a csatolt anyagban olvasható.

Pótfelvételi felhívás

Főiskolánk 2017/2018. tanévre az alábbi képzésekre pótfelvételt hirdet:

  • Egyszakos osztatlan hittanár-nevelőtanár nappali munkarendű képzés 

Jelentkezni a főiskola saját jelentkezési lapjának kitöltésével lehet.

A kitöltött jelentkezési lap beküldési helye:

Értesítés

Tisztelt Hallgatók!

Értesítem Önöket, hogy a rektori Hivatal 2017. 07. 18-án (kedden) , 2017.07.20-24-ig (csütörtök-hétfő) ZÁRVA TART!

Nyitás: 2017.07.25-én (kedd, 09:30 órakor!

Megértésüket köszönjük!

VHF TO

Pályázati felhívás felsőoktatási ösztöndíj elnyerésére

A nemzeti felsőoktatási ösztöndíjra az intézmény azon hallgatói pályázhatnak, akik jelenlegi vagy korábbi tanulmányaik során legalább két félévre bejelentkeztek és legalább 55 kreditet megszereztek.

A pályázati felhívás teljes szövege, és a jelentkezési lap a csatolmányok közül letölthető.

VHF TO

Álláslehetőség

Munkatársakat keresünk!

Veszprém megyei Európai Uniós programba keresünk diplomával rendelkező munkatársakat munkaerő-piaci mentor és tanácsadó pozícióba (30/2000. (IX. 15.) GM rendelet előírása szerint) azonnali belépéssel.

Belső nyelvvizsga

Tisztelt Végzett Hallgatóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. május 20-án belső nyelvvizsgát szervezünk angol nyelvből.

Jelentkezéseket 2017. május 17. szerdáig várjuk a honlapról letölthető jelentkezési lap kitöltésével, intézményünkbe való eljuttatásával (személyesen a Tanulmányi Osztályon leadva, postai úton küldve a 8200 Veszprém Jutasi út 18/2. címre).

A belső nyelvi vizsga díja 20.000.- forint, melyet személyesen a Gazdasági Osztályon vagy átutalással a főiskola bankszámlájára (11748007-20102269) tud befizetni.

Közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga továbbképzés

Tisztelt Intézményvezetők!
Kedves Tanár- és Pedagóguskollégák!

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola 2017 szeptemberétől megfelelő számú jelentkező esetén elindítja a közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga továbbképzési szakját.

Könnyű, avagy nehéz feladatra vállalkozik ma egy elkötelezett vezető?

A jó vezető nem pusztán irányítói, menedzseri, szervezői és retorikai kvalitásairól ismerszik meg, hanem arról is, képes-e kellő alázattal szolgálni a rá bízott közösséget, alkalmas-e arra, hogy a keresztényi és a pedagógiai szeretet iránymutatása szerint teremtsen értéket közvetlen környezetében.

A jó vezető minden élethelyzetben képes tanulni, fejlődni, képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Az alkalmas vezető elismer, és bizalmat előlegez, emberközpontú és következetes, őszinte és támogató, példakép és egyben partner. Szolgálatot vállal, és nem hatalmat épít.

Képzésünk e gondolatok és szellemiség jegyében kíván támogatást nyújtani a jelentkező pedagógus-és tanárkollégáknak.

Oldalak

Subscribe to RSS - TO