A Tanulmányi Osztály hirdetései

A VHF tanulmányi osztályának hirdetései, felhívásai.

Óraelmaradás

Tisztelt Hallgatók!

Értesítem Önöket, hogy dr. Balázs Pál Atya órái 2017.12.11-től- 2017.12.20-ig ELMARADNAK!

A 2017.12.08-i Morális zh. nem marad el, részletes tájékoztatást a dolgozatírás megkezdése előtt nyújtunk Önöknek a tanteremben.

Megértésüket köszönjük!

VHF TO

Óraelmaradások

Tisztelt Hallgatók!

Értesítem Önöket, hogy

  • dr. Takáts István Atya órái 2017.12.04-én (hétfőn) és 2017.12.11-én (hétfőn)
  • dr. Gárdonyi Máté Atya órái 2017.12.06-án (szerdán)

ELMARADNAK!

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

Horváth Hajnalka
tanulmányi ügyintéző

VEAB konferencia - Demográfiai folyamatok és társadalompolitika

 

Az MTA Veszprémi Akadémiai Bizottság szociológia konferenciáján a VHF három oktatójának, Albert Józsefnek, Kalocsai Adriennek és Leveleki Magdolnának az előadásait hallhattuk. Előadóink voltak még a társadalomtudományok olyan kiválóságai, mint Vass Csaba, Szegő Szilvia, Gidai András és Szretykó György, a Szociológia Munkabizottság elnöke. Hasznos és izgalmas napot töltöttünk pénteken az Akadémia veszprémi székházában.

A konferencia részletes programja a csatolt dokumentumban olvasható, a konferencián készült képek pedig a teljes tartalom megtkintése után érhetők el.

CsatolmányMéret
PDF icon a konferencia meghívója238.4 KB

Diákigazolvány matricák kiadása

Tisztelt Hallgatók!

Értesítem Önöket, hogy a 2017/2018. tanév I. félévére vonatkozó diákigazolvány érvényesítő matricák kiadása/átvétele 2017. október 18-tól hivatali időben a Rektori Hivatalban (4-es iroda) történik.

Felhívom figyelmüket, hogy az előző félévi matrica 2017. október 31-ig érvényes.

Üdvözlettel: Széplábi Ramóna rektori ügyintéző

Álláshirdetés

Herend Város Önkormányzata pályázatot hirdet a TOP-5.2.1.-15-VE1-2016-00005 Herend-Bányatelep felzárkóztatását elősegítő komplex programok projekt keretében szociális munkás munkakör betöltésére

A munkajogviszony időtartama: 3 éves határozott idejű munkaviszony 2017.11.01. napjától 2020.10.31. napjáig terjedően 3 hónapos próbaidő kikötésével

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Munkáltató: Herend Város Önkormányzata Veszprém megye, 8440 Herend, Kossuth u. 97.

A munkavégzés helye: Herend-Bányatelep szegregátum

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon allashirdetes_szocialis_munkas.doc21.5 KB

Jegyzet Theolingua nyelvvizsgához

Kedves Hallgatók és Érdeklődők!

Szeptemberben elkészült jegyzetemet ajánlom mindazoknak, akik középfokú nyelvvizsgát szeretnének tenni a Theolingua nyelvvizsgarendszerben. A társalgási jegyzet elsősorban a szóbeli nyelvvizsgához nyújt segítséget, de az érintett témák és a könyv szókincsének változatossága miatt jól felhasználható az írásbeli vizsgára való felkészüléshez is. Szerkezetét tekintve alapvetően a középfokú Theolingua nyelvvizsga 25 fő témáját veszi alapul, ennek megfelelően - a témákat átfogó része - 25 fejezetből áll. A fejezetek katolikus nézőpontból kerültek kidolgozásra, kérdés-válasz formában, így bizonyos helyeken egy-egy kérdéssel kapcsolatban - a lehetséges vélemények különbözőségét követve - több válasz is bemutatásra kerül. A könyv használata ennek megfelelően azok számára a legalkalmasabb, akik katolikus hithagyományunk alapján kívánnak felkészülni a nyelvvizsgára, bár vannak olyan fejezetek is, melyek objektív jellegük miatt alkalmasak más felekezetű hittestvéreink készüléséhez is (így például a világvallásokról, vagy a Magyarországon található vallási felekezetekről szóló részek).

CsatolmányMéret
PDF icon borító1.4 MB
PDF icon Contents6.03 KB
PDF icon Introduction46.65 KB
PDF icon Acknowledgements256.61 KB
PDF icon Sample pages from a chapter50.27 KB
PDF icon Sample picture description_task 1286.2 KB

Studia Wesprimiensia legújabb száma

Studia Wesprimiensia legújabb számaFigyelmükbe ajánljuk legutóbbi főiskolai folyóiratunkat!

CsatolmányMéret
Image icon belső borító277.64 KB
Image icon tartalomjegyzék378.79 KB

Meghívó

Kedves Leendő és Volt Hallgatóink, Érdeklődök!

Ha újra szeretnél játszani, feleleveníteni a szociálterápiás élményeidet, ha szeretnéd mélyebben megismerni a módszer kialakulásának történetét, magyarországi helyzetét, a módszer elsajátítási lehetőségeit, csoportvezetővé válásának útját, akkor gyere le Szegedre és ünnepelj velünk a 20. jubileumi konferenciánkon!

Bővebb infókat lásd a meghívón, plakáton!

Szociálterápiás csoportvezetők: Magvas Mária, Darida Zsuzsa, Magyar Zsófia

Pótfelvételi hirdetmény szociális munka (Ba) szakra

"A felvételt nem nyert jelentkezők a pótfelvételi eljárás során jelentkezhetnek újra. A pótfelvételi meghirdetések várhatóan már a hét második felében megjelennek a Felvi.hu oldalon. Jelentkezni továbbra is a www.felvi.hu oldalról elérhető E-felvételi szolgáltatás keretében (előzetes regisztrációt követően júl.28-aug.7. között) lehet. A jelentkezési űrlapok kitöltésével lehetőleg egyidőben 2017. augusztus 7-én éjfélig hitelesíteni is kell. Ezt ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre (javasolt elsőbbségi küldeményként feladni) lehet megtenni. Figyelem! Aki nem küldi be a hitelesítő adatlapot (postán vagy ügyfélkapun keresztül), az nem vehető fel!"

Csak azok jelentkezhetnek, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy nem is jelentkeztek, illetve a felvételi során csupán egyetlen képzést lehet megjelölni.

A meghirdetett képzések kizárólag önköltséges formában indulnak. (ez a Szociális munka(ba) szakon 150.000Ft/félév nappali és levelező tagozaton ANK-ALK)

A jelentkezési határidő: 2017. augusztus 7.

A felvételi kiírás részletes szövege a csatolt anyagban olvasható.

CsatolmányMéret
PDF icon potfelveteli_hirdetmeny_2017.pdf289.73 KB

Pótfelvételi felhívás

Főiskolánk 2017/2018. tanévre az alábbi képzésekre pótfelvételt hirdet:

  • Egyszakos osztatlan hittanár-nevelőtanár nappali munkarendű képzés 

Jelentkezni a főiskola saját jelentkezési lapjának kitöltésével lehet.

A kitöltött jelentkezési lap beküldési helye:

CsatolmányMéret
PDF icon hitelet_potfelv_2017p.pdf201.26 KB

Oldalak

Subscribe to RSS - TO