A Tanulmányi Osztály hirdetései

A VHF tanulmányi osztályának hirdetései, felhívásai.

Szakmai nap és nyílt nap 2019.

A szakmai programok után a képzéseink iránt érdeklődő fiatalokat és hozzátartozóikat/tanáraikat várjuk a 4-es tanteremben. Kérjük, szíveskedjenek részvételi szándékukat november 15-ig jelezni a szocm@vhf.hu e-mail címre

CsatolmányDátum
PDF icon meghívó2019.11.07.

Német nyelvi képzés információi

Kedves Hallgatók! Néhány információ a német nyelvórákkal kapcsolatban: Először is szeretettel üdvözlök minden régi és új nyelvtanulót.

A jelentkezéseket a következő e-mail címen várom: oktford@chello.hu

Az évnyitó utáni csütörtökön, szeptember 12-én 14:00 órakor szeretnék egy rövid összejövetelt tartani, ahol megbeszélnénk az órarenddel kapcsolatos lehetőségeket, igényeket, problémákat. (A porta előtt szoktunk találkozni, aztán keresünk egy üres termet). A levelezős csoportok hallgatói a beosztott órarend szerint fognak tanulni, ők elég, ha levélben jelzik, milyen szinten tartanak, természetesen, ha valaki a közelben lakik, és van kedve, ideje bejárni a nappalis órákra, akkor szívesen látjuk.

A jelentkezők száma és tudásszintje függvényében osztom be az órákat, A2 csoportot és nyelvvizsga előkészítőt mindenképpen tervezek, minden egyéb extra igényt (kezdő, nyelvvizsgás szakmai nyelv, stb.) akár egyéni konzultáció keretében is meg tudunk oldani. Minden további kérdésre szívesen válaszolok e-mailben vagy telefonon: +3620/265 9399

Üdvözlettel: Mészáros Ágota

 

Jelentkezés angol órákra

Azok a hallgatók, akik a 2019/ 20-as tanévben szeretnék felvenni az angolt mint idegen nyelvet, kérem jelezzék felém szándékukat emailben az alábbi információk pontos megadásával: név, szak, tagozat, évfolyam, nyelvi szint, előtanulmányok.

  • szeptember 11-én, szerdán, 14:15-15:00 óráig vagy
  • szeptember 12-én, csütörtökön 14:00-15:00 óráig, a 13-as irodába várom személyesen

Részletes információk a csatolt anyagban.

Horváth Andrea, angoltanár

Pótfelvételi hirdetmény

 

Pótfelvételi hirdetmény

 

Oldalak

Subscribe to RSS - TO