A Tanulmányi Osztály hirdetései

A VHF tanulmányi osztályának hirdetései, felhívásai.

Iskolai szociális munka szak hirdetmény

Új szakirány indítása

Rektori utasítás - szigorított oktatási rend és munkarend-változás

A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet figyelembevételével 2021. március 8-tól az alábbiakban módosítom a 2020. november 9-ei 593/2020-as iktatószámú, illetve a 2021. február 8-án kiadott, 90/2021 rektori utasításokat.

CsatolmányDátum
PDF icon rektori_utasitas_2021_03_08.pdf2021.03.12.

Találd meg tehetséged határait Veszprémben, az érseki Főiskolán!

A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola azokat várja pedagógusképzésein, szociális szakjain, szakirányú továbbképzésein, akik szeretnék megtalálni saját képességeik határait, miközben mások tehetségének kibontakoztatására éreznek hivatást, vagy szociálisan rászorulók felzárkóztatására készülnek. Ha szeretnél benyomást szerezni egy igazán támogató közösségről, tekintsd meg reklámfilmünket!

Mi van a látható mögött? Hol húzódnak a tehetséged és képességeid határai? A VHF oktatói és hallgatói válaszolnak

Mi van a látható mögött? Hol húzódnak a tehetséged és képességeid határai? Milyen a jó szociális segítő? Hogyan tanít a jó hittanár? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adnak választ a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola oktatói és hallgatói az alábbi filmben. Nálunk a szeretet nem fogalom, hanem SZEMÉLY, a tehetséggondozás, tehetségfejlesztés nem módszer, hanem út és életvezetési filozófia!

Nézd meg az érseki Főiskola bemutatkozó filmjét!

Rektori utasítás a 2020/2021. tanév II. félévének online oktatási formában történő indulásáról

A 2020/2021. tanév II. féléve a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola által művelt valamennyi képzési területen online oktatási formában indul.a www.vhf.hu weboldalon közzétett tanév rendje c. dokumentum szerinti ütemezéssel.

Az online foglalkozások megtartása alapesetben az órarendi beosztás szerint történik. Azonban mind az online elméleti előadások, mind a gyakorlati foglalkozások megtartása – az oktató és a hallgatók egyedi megállapodása szerint – eltérhet az órarendi idősávoktól.

További részletek a rektori utasításban olvashatók.

Dr. Sebestyén József főiskolai tanár, mb. rektor

Felvételi tájékoztató

Felvételi Hirdetmény

Államközi Ösztöndíjak

A Magyar Állam felajánlása alapján a Tempus Közalapítvány meghirdette a 2021-2022-es tanévre szóló új pályázati felhívását kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, külföldi intézményekben megvalósítandó rész- vagy teljes képzéses tanulmányokra, nyári egyetemi kurzusokra, valamint rövid és hosszú kutatói tanulmányutakra az Államközi Ösztöndíjak keretében. Pályázhatnak magyar állampolgárságú alap-, mester és doktori szintű egyetemi, főiskolai hallgatók, oktatók, kutatók, kutatóintézetek munkatársai, valamint különféle művészeti ágak képviselői. Az elérhető ösztöndíj-típusok köre és a juttatások mértéke célországtól függően változik.

Bővebb információ a pályázati felhívásokról itt található: https://tka.hu/palyazatok/3005/allamkozi-osztondijak

Együttműködési megállapodást kötött a VHF és a Nepomuki Szent János Általános Iskola

Együttműködési megállapodást kötött a Nepomuki Szent János Római Katolikus Általános Iskola képviseletében Darkóné Antalóczy Zsuzsanna intézményvezető, valamint Fodor Balázs lelki igazgató, a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola képviselőjével dr. Sebestyén József megbízott rektorral. A kapcsolatot erősítő dokumentumot ünnepélyes keretek között írták alá az iskola aulájában péntek délelőtt. Az eseményen részt vett Trosits András, a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola docense, mb. tanszékvezetője, valamint Varga-Csikász Bence, a Nepomuki általános iskola iskolalelkésze.

Az eseményről készült rövid összefoglalóvideó az alábbi facebook-linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/hircentrumtv.hu/videos/177185974089703/

Oldalak

Subscribe to RSS - TO