Kiemelten fontos események, beszámolók

A VHF kiemelt hírei, eseményei, tartalmai.

Rektori videóüzenet a Főiskola elsőéves hallgatóinak és minden polgárának a 2021/2022. tanévre

Szeretettel köszöntöm elsőéves hallgatóinkat és a Veszprémi Érseki Főiskola minden polgárát a 2021/2022. tanév első napjaiban! 2020-hoz hasonlóan rendhagyó módon, tanévnyitó rendezvény nélkül indul az új tanév.

Rendhagyó a rektori köszöntés is, de egy átfogó, a strukturális megújulás szándékát és terveit magára felöltő közösség nevében, a jövőbe tekintő Egyház szellemiségében hívom értékteremtő munkára oktató kollégáimat és hallgatóinkat az előttünk álló akadémiai évben.

Az alábbiakban - egy videóüzenet formájában - az alkotó és kreatív munka tiszta örömére invitálom az új főiskolai polgárokat, egy olyan örömre, amelyet - Ferenc pápa szavaival - naponta tapasztalnak meg azok, akik az igazán fontossal törődnek.  

Dr. Sebestyén József
rektor

Pótfelvételi

Rektori utasítás a diplomaátadó rendezvény megtartásának szabályairól

A Magyar Közlöny 2021. június 24-ei számában megjelent, és 2021. június 25-től hatályos, a felsőoktatási intézmény diplomaátadó és tisztavató rendezvénye veszélyhelyzet idején történő megtartásának szabályairól szóló 351/2021. (VI. 24.) kormányrendelet értelmében a diplomaátadó rendezvényen bárki életkortól, illetve koronavírus elleni védettségtől függetlenül részt vehet, a rendezvény helyszínén megengedett a tartózkodás. Részletek az alábbi rektori utasításban:

CsatolmányDátum
PDF icon vhf_341_2021_rektori_utasitas_2021_06_28.pdf2021.06.28.

Rektori köszöntő


Dr. Sebestyén József
rektor

Szeretettel köszöntöm a Veszprémi Érseki Főiskolán!

Mi a hitvallásunk? Kik vagyunk? Mi a célunk?

Megújult tartalommal és külsővel, új főszerkesztői hitvallással megjelent a Studia Wesprimiensia 2020. évi lapszáma

Megújult tartalommal és külsővel megjelent a Studia Wesprimiensia XXI. évfolyama, a 2020. évi I-II. száma. A Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola kiadásában és gondozásában 1999-től évente megjelenő tudományos periodika új főszerkesztővel és szerkesztőbizottsággal tesz kísérletet arra, hogy érdemi válaszokat adjon a 2020. évtől globálissá váló járványügyi kataklizmára, valamint a fejlett társadalmakat sújtó migrációból fakadó kulturális, szociális, morális, társadalom- és nevelésfilozófiai, illetve gazdasági kérdésekre.

Mi van a látható mögött? Hol húzódnak a tehetséged és képességeid határai? A VHF oktatói és hallgatói válaszolnak

Mi van a látható mögött? Hol húzódnak a tehetséged és képességeid határai? Milyen a jó szociális segítő? Hogyan tanít a jó hittanár? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adnak választ a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola oktatói és hallgatói az alábbi filmben. Nálunk a szeretet nem fogalom, hanem SZEMÉLY, a tehetséggondozás, tehetségfejlesztés nem módszer, hanem út és életvezetési filozófia!

Nézd meg az érseki Főiskola bemutatkozó filmjét!

Megújult a Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskola aulája.

Új álmennyezetet és korszerű, energiatakarékos világítást kapott Főiskolánk aulája. Bízunk benne, hogy - a járványhelyzet megszűnésével és a hagyományos jelenléti oktatás újbóli elindulásával - a világosabb és tágasabbnak ható aula egy dinamikus hallgatói közösségi térré tud válni.

Mindenkit várunk, aki keresi saját képességei, saját tehetsége határait és a Szeretet határtalanságát!

Képgaléria

Étkezési és szálláslehetőségek

Éttermünkben a helyben fogyasztásra újra megnyílt a lehetőség. Ebéd befizetésére, továbbra is minden héten csütörtökön van lehetőség 7-13 óráig.

Éttermünkben előfizetéses rendszerben, helyben fogyasztással biztosítunk étkezéseket. 100 fős csoportok számára is tudunk teljes körű étekeztetési szolgáltatásokat nyújtani. Csoportok elszállásolása kollégiumi, kétágyas szobáinkban lehetséges, amelyek saját vizesblokkal rendelkeznek.

CsatolmányDátum
PDF icon 42.het_.pdf2021.10.13.
PDF icon 43.het_.pdf2021.10.19.

Értéket közvetítünk!

Veszprémi panoráma a kollégium ablakából.

Feltöltés alatt!

Subscribe to RSS - kiemelt