Kiemelten fontos események, beszámolók

A VHF kiemelt hírei, eseményei, tartalmai.

Étkezési, szállási lehetőségek

Éttermünkben előfizetéses rendszerben, helyben fogyasztással biztosítunk étkezéseket. 100 fős csoportok számára is tudunk teljes körű étekeztetési szolgáltatásokat nyújtani. Csoportok elszállásolása kollégiumi, 2 ágyas szobáinkban lehetséges, melyek saját vizesblokkal rendelkeznek. 

Elszállásolási lehetőségek 

2 ágyas szoba, saját vizesblokkal az alábbi áron igényelhető:

"Magyarország és a Szentszék diplomáciai kapcsolatai 1920–2015" c. könyv bemutatója

A „Magyarország és a Szentszék diplomáciai kapcsolatai 1920–2015” című kötetet Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius, Erdő Péter bíboros és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, valamint Gárdonyi Máté, a Veszprémi Hittudományi Főiskola tanára mutatta be március 7-én az Országházban.

Értéket közvetítünk!

Veszprémi panoráma a kollégium ablakából.

A Veszprémi érseki Hittudományi Főiskola (a továbbiakban főiskola), amint a neve is jelzi egyházi fenntartású, katolikus főiskola, ezen belül is hittudományi főiskola.

Fenntartója a Veszprémi Érsekség, székhelye Veszprém, Jutasi út 18/2.

Hittudományi jellegénél fogva fő céljának a hittudományok és a vele szorosabb kapcsolatban lévő diszciplínák főiskolai szintű művelését és oktatását tekinti.

Szociális munka szak

VHF, Szociális munka szak, logo

Veszprémi Érseki Hittudományi Főiskolán 1995 óta folyik szociális munka képzés államilag támogatott és önköltséges formában.

CsatolmányMéret
PDF icon vhf_terephelyei_2017.pdf293.23 KB
Subscribe to RSS - kiemelt