Erasmus hírek, információk

Az Erasmus programmal kapcsolatos hírek, információk.

Erasmus pályázati felhívás

Közzétéve: 2020. szeptember 08.

 

Erasmus Covid tájékoztató

 

Erasmusos plakátok

 

 

 

Erasmus ösztöndíjprogramok és a VHF-es lehetőségek bemutatása

Hittanár, teológus és szociális munka szakos hallgatók számára.
 

Erasmus pályázati felhívás

CsatolmányDátum
PDF icon hallgatói pályázati felhívás2018.04.18.
PDF icon oktatói pályázati felhívás2018.04.18.

Nemzetközi ösztöndíjjal kitárul a világ

Számos nemzetközi mobilitási program áll a hallgatók rendelkezésre már az első lezárt félév után. Tandíjmentes külföldi tanulási vagy gyakorlati lehetőségek várják a diákokat nemzetközi környezetben, minden képzési szinten! Új országok, kultúrák megismerésére, új barátságokra nyílik alkalom, az életre szóló élmények és szakmai tudás pedig itthon megtérülnek. A külföldön szerzett nyelvi és szociális készségek birtokában magabiztosabban indulhat a karrierépítés.

Pályázati felhívás Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak kiegészítő pénzügyi támogatására

A felsőoktatási intézmény és a Tempus Közalapítvány kiegészítő támogatásra irányuló pályázatot hirdetnek azon felsőoktatásban tanuló/dolgozó fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók illetve munkatársak számára, akik a 2018/2019-es tanévben Erasmus+ mobilitási ösztöndíjat nyertek el. A támogatás célja egyenlő esélyt nyújtani a felsőoktatás területén is a speciális ellátást igénylő kiutazók számára az Erasmus+ programban.

A pályázat részletes kiírása a csatolt dokumentumban érhető el.

CsatolmányDátum
Fájl igénybejelentő2018.04.18.
Fájl pályázati felhívás2018.04.18.

Pályázati felhívás Erasmus külföldi résztanulmányokra és szakmai gyakorlatra pályázó hallgatók szociális alapú kiegészítő pénzügyi támogatására

A felsőoktatási intézmény és a Tempus Közalapítvány pályázati lehetőséget hirdetnek szociális alapú kiegészítő pénzügyi támogatásra azon felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, akik a 2018/2019-es tanévben Erasmus+ programországba történő tanulmányi célú vagy szakmai gyakorlati mobilitási ösztöndíjat kívánnak elnyerni.

A szociális alapú támogatás célja egyenlőbb esélyt nyújtani a felsőoktatási mobilitás területén is a kiutazók számára az Erasmus+ programban.

A teljes pályázati kiírás a csatolt dokumentumban olvasható.

CsatolmányDátum
Fájl igénybejelentő2018.04.18.
Fájl pályázati felhívás2018.04.18.

Oldalak

Subscribe to RSS - Erasmus